Skip links

Algemene voorwaarden Heroes of Work

Welkom bij Heroes of Work (HoW)

Welkom bij Heroes of Work (HoW), een platform dat is ontworpen om u te helpen ontdekken en verbinden op basis van uw persoonlijkheid en kernwaarden, voor zowel werk- als educatieve doeleinden. We zijn blij om je als onderdeel van onze community te mogen begroeten.

Neem even de tijd om de onderstaande voorwaarden te lezen en te begrijpen. Hierin worden de regels en verwachtingen voor het gebruik van ons platform uiteengezet.

Registratie en gebruikersprofielen

Om gebruik te worden van HoW, is een gebruikersprofiel nodig die uw gegevens en waarden nauwkeurig weergeeft. U bent zelf verantwoordelijk voor het accuraat invullen en up-to-date houden van uw profielgegevens.

In de interactie met andere gebruikers vragen wij een respectvolle en eerlijke benadering. Behandel iedereen met vriendelijkheid en professionaliteit.

Privacy en gegevens

Wij respecteren uw privacy boven de vereiste normen. Lees hiervoor ook ons Privacy beleid om te begrijpen hoe we gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Op elk moment heeft u de controle over uw gegevens.

U kunt uw profiel op elk gewenst moment bewerken of verwijderen.

Community richtlijnen

HoW viert uniciteit en moedigt ruimdenkendheid aan. We omarmen diversiteit. Enige intimidatie of discriminerend gedrag wordt niet getolereerd. Wees vriendelijk en attent voor anderen.

Deel geen gevoelige of vertrouwelijke informatie met andere gebruikers.

Intellectueel eigendom

U bent eigenaar van de inhoud die u op ons platform maakt. Door ons platform te gebruiken, verleent u ons toestemming om uw bijdrage te gebruiken en weer te geven om onze diensten te kunnen leveren

Als organisatie geeft u daarbij ook toestemming om uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam te gebruiken als referentie voor promotie. Respecteer de intellectuele eigendomsrechten van anderen. Gebruik geen inhoud van het platform zonder de juiste autorisatie.

Beëindiging

We hopen dat u geniet van de mogelijkheden van HoW en behouden ons het recht voor om een account op te schorten of te beëindigen als u deze voorwaarden schendt of schadelijk gedrag vertoont.

U kunt uw account ook zelf op elk gewenst moment beëindigen door contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via hello@heroesofwork.com

Aansprakelijkheid

HoW is een platform voor het verbinden van mensen en organisaties. We garanderen de nauwkeurigheid van gebruikersprofielen of interacties niet.

HoW is niet verantwoordelijk voor verlies of schade als gevolg van uw gebruik van ons platform.

Wijzigingen in de algemene voorwaarden

We kunnen deze gebruikersvoorwaarden bijwerken om wijzigingen in onze diensten of regelgeving weer te geven. We zullen u op de hoogte brengen van alle belangrijke wijzigingen. Als u HoW daarna blijft gebruiken, betekent dit dat u akkoord gaat met de bijgewerkte voorwaarden.

Neem contact met ons op

Als je vragen, opmerkingen of feedback hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam op via hello@heroesofwork.com

Door HoW te gebruiken, gaat u ermee akkoord zich aan deze gebruikersvoorwaarden te houden. We streven ernaar een positieve en inclusieve community te creëren voor alle gebruikers. Laten we samenwerken om van HoW een plek te maken waar verbindingen zijn gebaseerd op respect en gedeelde waarden.

Bedankt voor uw aansluiting op Heroes of Work!

T&C Versie 2023-01 DUTCH