Skip links

Simply Unleash
the Power to Flourish

Ieder mens ontwikkelt zich met een unieke kracht die de wereld een beetje mooier maakt. Een Hero ben je. Op je eigen plek, op je eigen manier en in je eigen tijd. Dat is een topprestatie.

Wij geloven dat iedereen een eerlijke kans verdient om het hoogst haalbare uit zichzelf te halen. Werken, jezelf uitdagen, jezelf ontwikkelen en je eigen route bepalen zorgen voor bloei.

Onze missie is: “het beste uit jezelf halen voor een omgeving met toekomst”. En dat is natuurlijk ook direct ons uitgangspunt voor het verbinden van mensen aan werk of een opleiding.

Wij zien een grotere bewustwording en beweging van ego-gericht naar eco-gericht handelen. En dat is nodig ook. Grote vraagstukken, zoals die rondom klimaat en de arbeidsmarkt zijn namelijk niet als individu op te lossen. Daarin zien wij de behoefte en mogelijkheid om samenleven en samenwerken op een nieuwe manier vorm te geven.
Als individu kan je bijdragen met het beste wat je hebt te bieden, jezelf. Door je te verbinden aan werk dat goed bij je past, willen wij je eigenwaarde en impact voor je omgeving vergroten. We willen een echte Hero van je maken op je eigen plek.

Wij beloven daarom een match die is gebaseerd op je persoonlijkheid en drijfveren binnen de Heroes of Work community.

Heroes

Of je nu student, starter, zzp’er of die topper bent die Nederland komt versterken: en stel jezelf de volgende vragen:

Wie ben ik én wat drijft mij?

Waar moet ik beginnen met zoeken?

Wat voor werk past er bij me?

Hoe kies ik een goede opleiding?

Wat voor bedrijf past goed bij me?

Zit ik wel goed op de juiste plek?

Welke rol past bij mijn persoonlijkheid?

Hoe vergroot ik mijn werkgeluk?

Heroes of Work verbindt je op basis van je drijfveren en persoonlijkheid aan organisaties en aan rollen. Dit maakt het makkelijk om te zien wat er past of waar en waarom iets niet zo goed past. Vergroot je plezier en ontwikkel jezelf in de gewenste richting. En het mooie is, het kost je niets. Ontdek snel de mogelijkheden van Heroes of Work.
Start hier!

Waarom HoW?

Bij Heroes of Work voer je zelf regie op de keuzes die je maakt. Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Voor het zoeken naar werk of een opleiding is het nodig om professioneel en onpartijdig te zijn. Dan kan heel lastig zijn als mensen of organisaties tussen jou en beperkte mogelijkheden instaan. We willen je een ervaring bieden die echt waarde toevoegt.

Reclamevrij

Gratis in gebruik

Een echte persoonlijke match

Steeds meer inzicht in passende mogelijkheden

Met maximale privacy

En met succes.  We gaan er voor om nog dit jaar nog meer dan 500.000 mensen goede inzichten te geven
Volg ons op Instagram voor inspirerende content Volg ons op LinkedIN voor professionele content