Skip links

Simply Unleash
the Power to Flourish

Ieder mens ontwikkelt zich met een unieke kracht die de wereld een beetje mooier maakt. Een Hero ben je. Op je eigen plek, op je eigen manier en in je eigen tijd. Dat is een topprestatie.

Wij geloven dat iedereen een eerlijke kans verdient om het hoogst haalbare uit zichzelf te halen. Werken, jezelf uitdagen, jezelf ontwikkelen en je eigen route bepalen zorgen voor bloei.

Onze missie is: wij willen dat jij om het beste uit jezelf haalt voor een omgeving met toekomst 

Op het platform staat de ontwikkeling van de Hero centraal. Iedere Hero kan hulp krijgen van een Coach en zich op deze manier verder ontwikkelen. Hierdoor krijgt de Hero een compleet beeld van zichzelf en de mogelijkheden.

Ook worden er op het platform opleidingen aangeboden, waardoor de Hero continu onderweg blijft om zijn of haar route vorm te geven.

Met onze unieke matching machine worden alleen de beste matches gemaakt tussen Heroes en Organisaties.

Heroes

Of je nu student, starter, zzp’er of die topper bent die Nederland komt versterken: en stel jezelf de volgende vragen:

Wat kan ik én wat wil ik?

Waar moet ik beginnen?

Hoe kan ik mijn ervaring gebruiken?

Hoe kan ik mijn diploma’s inzetten?

Hoe houd ik mijn eigen broek op?

Hoe bouw ik een kwalitatief goed netwerk op?

Wat jij wel zeker weet is dat jij je wilt blijven ontwikkelen en dat jij jouw vrijheid niet op wilt geven. Download nu de gratis app. Ontdek de mogelijkheden van Heroes of Work. In 1 oogopslag zie jij waarin jij je nog verder kunt ontwikkelen en hoe je dit kan aanpakken. Je hoeft het niet alleen te doen, wij ondersteunen en begeleiden jou.
Meld mij aan!

Organisaties

Loop jij ook tegen het volgende aan?

Torenhoge matchingskosten

Veel tijd spenderen aan het schrijven van vacatureteksten

Eindeloos cv’s doorspitten en sollicitatiegesprekken voeren

Een grote kans op een mismatch. Zonde van alle tijd, geld en energie! Onze app maakt een directe match als het totaalplaatje klopt. Dit totaalplaatje bestaat uit de gevraagde skills en kennis, gekoppeld aan ambities, karakter en waarden van de Hero. Een totaaloplossing die werkt zonder matchingskosten of commissies. Volledig inzicht via een webapplicatie op abonnementsbasis. Daarmee zijn we de goedkoopste en meest innovatieve partij op de arbeidsmarkt.

Vind ook Heroes die passen bij jouw bedrijf. Registreer je nu!

Meld mij aan!